فرصت استثنایی کسب و کار اینترنتی href="http://richgoptr.com/pages/index.php?refid=behnoosh">richgoptr.com fmptr.comgenuineptr.compaypermails.comroyalptr.com
کد نمایش آب و هوا کد نمایش آب و هوا

مترجم سایت

مترجم سایت

برگر سینه مرغ - جوانان
X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

برگر سینه مرغ

سه‌شنبه 23 اسفند‌ماه سال 1390
جمعه روز تنبلی است و در روز تنبلی آیا آشپزی می‌کنند؟ غذایی سریع‌تر از این سراغ نداشتیم.



مواد لازم برای 4 نفر:
  •   سینه مرغ :2 عدد، هر کدام حدود 300 گرم
  •   روغن مایع:1/4 پیمانه
  •   سس خردل:3 قاشق غذاخوری
  •   سرکه سفید:4 قاشق غذاخوری
  •   پودر آویشن:1 قاشق چایخوری
  •   کلم سفید:2 پیمانه، خلالی
  •   پیازچه:3 عدد ساطوری
  •   فلفل دلمه‌ای رنگی، خلالی:1 عدد
  •   نان همبرگر:4 عدد
  •   نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه

1 هر سینه مرغ را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و با نوک چاقو آنها را سواراخ کنید. در یک کاسه 3 قاشق غذاخوری روغن، 2 قاشق غذاخوری خردل و یک قاشق غذاخوری سرکه و آویشن را با 4/1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل مخلوط کنید. تکه‌های مرغ را در آن خوابانده و کاملاً به سس آغشته کنید و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید.

2 30 دقیقه قبل از سرخ کردن مرغ روغن، خردل و سرکه باقیمانده را با شکر مخلوط کرده و روی مخلوط کلم، فلفل‌دلمه‌ای و پیازچه بریزید و کاملاً مخلوط کنید.

3 یک تابه را چرب کرده و روی شعله متوسط هر طرف مرغ‌ها را 5 دقیقه سرخ کنید.

4 تکه‌های مرغ را روی نان قرار داده و سالاد کلم را روی آن ریخته و سرو کنید.

توصیه های ویژه

1 هرچه تکه‌های مرغ بیشتر در مایه بماند طعم دارتر می‌شوند، بنابراین می‌توانید آنها را از شب قبل آماده کنید.

2 پیشنهاد می‌شود که برگر‌ها را روی ذغال یا در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه گریل کنید.