هشدارهای مهمی که نباید به سادگی از آن گذشت!

هشدارهای مهمی که نباید به سادگی از آن گذشت!

لطفاً توجه کنید و به دیگران هم اطلاع دهید
گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.orgآشفته بازار سکه‌های طلا با هجوم طلای تقلبی
گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

یکی از فعالان بازار سکه می‌گوید: سکه‌های تقلبی یا سکه‌های سبک‌تر از انواع مشابه چنان به مهارت ضرب شده‌اند که افراد عادی توانایی تشخیص نوع ضرب را ندارند. تمامی سکه‌ها توسط بانک مرکزی ضرب می‌شوند اما این سکه‌ها به‌طور قاچاق و مخفیانه توسط برخی افراد در مکانی خارج از ضرابخانه بانک مرکزی ضرب شده‌اند. البته سکه‌فروشان با سنگ محک می‌توانند سکه‌های تقلبی را تشخیص دهند. برای این کار آنان مجبورند سکه‌ها را از وکیوم خارج کرده و برای تشخیص به سنگ محک بسپارند. البته جوان‌ترها نمی‌توانند سکه‌های تقلبی و اصل را به راحتی شناسایی کنند.

جدای از سکه‌های تقلبی که در انواع مختلف از طرح جدید و قدیم گرفته تا سکه کامل، نیم و ربع بهار آزادی که در بازار وجود دارند سکه‌های دیگری نیز هستند که اگرچه از طلا ساخته شده‌اند اما وزن آنها در مقایسه با سایر سکه‌ها کمتر است. این نوع سکه‌ها با وزن کردن قابل شناسایی هستند.

یکی از سکه‌فروشان در این‌باره می‌گوید: معمولا ماموران خرید شرکت‌ها از این سکه‌ها استقبال می‌کنند زیرا این گروه از سکه‌ها را می‌توانند در شکل و شمایل سکه‌های رایج در بازار اما ارزان‌تر تهیه کنند و شرکت‌های مزبور نیز آنها را به مناسبت‌های مختلف به کارکنان هدیه دهند. در نتیجه ماموران خرید می‌توانند فاکتور خریدی معادل بهای روز سکه‌ها دریافت کنند اما وجوهی کمتر به دلیل سبک‌تر بودن سکه‌ها در مقایسه با نمونه‌های اصل به سکه‌فروشان بپردازند. البته گویا سکه‌های تقلبی و سکه‌های کم‌وزن‌تر از سکه‌های رایج در بازار را نمی‌توان از همه‌جا تهیه کرد.

او در این‌باره می‌گوید: معمولا برخی از افراد سودجو و دلال وجود دارند که سکه‌ها را به افراد نابلد می‌فروشند افرادی که سودای خرید ارزان‌تر سکه‌ها را در سر دارند. دلالان برای گمراه کردن خریداران، سکه‌های وکیوم‌شده‌ای نیز می‌فروشند. روی وکیوم‌ها شماره تماس و نام فروشنده دیده می‌شود اما شما نمی‌دانید که در وکیوم‌ها چه سکه‌ای نهفته است.

محمد کشتی‌آرای رئیس اتحادیه طلا و جواهر شرایط آشفته فعلی را چنین توصیف می‌کند: سکه‌های تقلبی و حتی سبک‌تر از وزن معمول چند سال گذشته و توسط افراد سودجو ضرب و وارد بازار شد که اعضای آن باند توسط ماموران آگاهی دستگیر شدند. این سکه‌ها همان سکه‌هایی هستند که از آن زمان در بازار مانده‌اند اما به تازگی سکه‌های تقلبی و یا کمتر از وزن سکه‌های اصل ضرب نشده است.

اما با این وجود خیالتان چندان آسوده نباشد زیرا کشتی‌آرای می‌گوید: برخی از خریداران سکه با این بهانه به دنبال خرید سکه‌ها به میزانی کمتر از قیمت رایج در بازار هستند بنابراین شما باید علاوه بر اینکه مواظب باشید تا به دام دلالان و فروشندگان سکه‌های تقلبی نیفتید باید مواظب خریداران سکه‌ها نیز باشید. این در حالی است که خطر هجوم سکه‌های تقلبی در شهرستانها بیش از تهران مردم را تهدید می‌کند.


منبع: تهران امروز


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
نکته ای مهم در مورد استفاده از مایکروفرگروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

یک فرد 26 ساله جهت درست کردن یک فنجان قهوه، یک لیوان آب را در مایکروفر قرار داد (کاری که قبلا بارها انجام داده بود). دقیقا نمیدانم چه زمانی را روی دستگاه تنظیم کرد اما او به من گفت که قصد داشته آب به جوش برسد. وقتی که دستگاه خاموش میشود، ایشان لیوان محتوی آب را از مایکروفر خارج میکند. او میگوید وقتی لیوان را برداشتم آب نمی جوشید، اما بلافاصله تمام آب داخل لیوان بصورت انفجاری به صورتش پاشیده شد و لیوان سالم و خالی در دستش باقی ماند تا زمانی که او لیوان را زمین انداخت.
تمام صورتش تاول زد و دچار سوختگی درجه یک و دو گردید، به گونه ای که ممکن است جای زخمها بر صورتش بماند. همچنین ممکن است بخشی از بینایی چشم چپ ایشان از دست برود. زمانی که ایشان در بیمارستان بود، پزشک معالج ایشان گفت که موارد دیگری مشابه اتفاقی که برای ایشان افتاده مشاهده کرده است و هیچگاه نباید آب خالص را به تنهایی در دستگاه مایکروفر قرار داد. اگر قصد گرم کردن به این روش را داریم باید حتما چیزی درون لیوان قرار داده شود تا انرژی کسب شده توسط آب پخش گردد. مثلا یک همزن چوبی یا چای کیسه ای یا چیز دیگر. اما به هر حال بهترین راه جوش آوردن آب استفاده از کتری است و نه مایکروویو.

توضیح اینکه یکی از افرادی که این مطلب را توسط ایمیل دریافت کرده گویا برای تایید صحت مطلب فوق به شرکت جنرال الکتریک طی ایمیلی آن را گزارش میدهد. پاسخ شرکت جنرال الکتریک: از تماس شما متشکریم. خیلی خوشحال میشوم که بتوانیم به شما کمکی کنیم. ایمیلی که شما دریافت کردید صحیح است. آب یا هر مایعی که اشعه ی مایکروویو کسب میکند و به دمای جوش میرسد الزاما همیشه به حالت جوشش حباب نمایان نمیشود (و قل قل نمیکند). بلکه ممکن است دمای بسیار زیادی کسب کند اما همچنان بیحرکت و بدون حباب بماند و قل قل نکند مایع یا آبی که دمای فوق العاده زیاد را توسط امواج مایکروویو کسب میکند ممکن است پس از حرکت دادن و یا هم زدن و یا مثلا قراردادن چای کیسه ای در آن به حالت ظاهری جوشیدن برسد و قبل از آن هیچ نشانه ای از جوشیدن و دمای بالا از خود نشان ندهد. برای جلوگیری از این اتفاق و جلوگیری از صدمه دیدن هرگز هیچ مایعی را به اندازه یک لیوان، بیشتر از دو دقیقه در مایکروویو قرار ندهید. همچنین بعد از خاموش شدن مایکروفر اجازه دهید سی ثانیه مایع همچنان در مایکروفر باقی بماند و آن را قبل از سی ثانیه بیرون نیاورید.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

هک ایمیل را جدی بگیرید!گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

از اونجا که بازار هک و دسترسی به ایمیل کاربران همیشه داغ هست و افرادی که سعی در سوء استفاده از ایمیل و اطلاعات شخصی کاربران دارند به انواع و اقسام شگردها متوسل می شوند، قبل از اینکه بفکر نرم افزارهای آنتی هک و موارد مشابه بیفتید فقط کافیست حواستون رو کمی جمع کنید و روی هر لینک ناشناس یا حتی فایل مشکوک کلیک نکنید! به همین سادگی میتونید جلوی خیلی از مواردی که ممکنه پست الکترونیک شما رو مورد ناامنی قرار دهد بگیرید و امید بدخواهانتون رو به یاس تبدیل کنید.

مثلا ممکنه براتون پیامی فرستاده بشه با این مضمون که : این عکس شماست که تو اینترنت پخش شده ؟! (یا موارد مشابه بسیاری که حس کنجکاوی شما برای کلیک کردن برانگیخته شود) و در زیر آن یک آدرس و لینک گذاشته شده تا روی آن کلیک کنید!

در بسیاری مواقع با کلیک روی آن لینک صفحه ای باز می شود که به ظاهر شبیه قسمت لاگین یاهو (یوزر نیم و پسورد یاهو) هست و کاربر هم بدون توجه به اینکه چه اتفاقی خواهد افتاد یوزر نیم و پسورد خود را وارد می کند غافل از اینکه با اینکار همه اطلاعات خود را به دست هکر سپرده است.

لطفا دقت کنید روی هر لینک مشکوکی کلیک نکنید و هر جا از شما یوزر نیم و پسورد خواسته می شود بلافاصله و بدون بررسی اقدام به وارد کردن آن نکنید.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

سرقت در هنگام دریافت پول از ATMگروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

اگر سارقان شما را وادار کردند که از کارت عابر بانک تان پول بگیرند شما می توانید پسوورد کارت تان را به صورت معکوس (یعنی از آخر به اول) وارد کنید. مثلا اگر کلمه عبور شما 1254 است شما عدد 4521 را وارد کنید. با این کار عابر بانک به شما پول می دهد ولی در عین حال دستگاه به صورت خودکار پلیس را در جریان سرقت قرار میدهد. این قابلیتی است که تمام دستگاههای خودپرداز دارند ولی اکثر مردم از آن بی خبرند.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

خطر مرگ در صورت مصرف همزمان ویتامین ث و میگوگروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


یک زن تایوانی بصورت غیر مترقبه ای فوت کرد در حالیکه نشانه هایی از خونریزی از گوش بینی و دهانش مشاهده شده است. پس از کالبد شکافی علت مرگ مسومیت به دلیل وجود "آرسنیک" در شکم بیمار تشخیص داده شد. سوال این است که این آرسینیک از کجا آمده ؟!

یک متخصص پس از بررسی محتویات شکم آن زن نتیجه را چنین اعلام می کند :

ندانم کاری شخص فوت شده! و چنین توضیح می دهد که این فرد روزانه از قرص های "ویتامین ث" استفاده می کرده که بصورت عادی ضرری ندارد. همچنین شب قبل برای شام "میگو" میل نموده که اینهم هیچگونه مشکلی ندارد. ولی به طور خلاصه ترکیب داروی "ویتامین ث" و ماده غیر سمی "پتاسیم آرسینیک 5" باعث تولید "تری اکسید آرسینیک" در بدن می شود که همان آرسینیک سمی است.

پس چنانچه روزانه از قرص "ویتامین ث" استفاده می کنید به عنوان یک اقدام احتیاطی مراقب باشید بطور همزمان یا در فواصل زمانی مصرف این دارو، از خوردن "میگو" خودداری کنید.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

سوء استفاده های مشکوک از تلفن همراه
گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

در صورتیکه با تلفن همراه شما تماسی برقرار شد و در آن شخص یا اشخاصی ادعا نمودند که از مهندسین شرکت مخابرات هستند و قصد چک کردن خط شما را دارند و از شما تقاضا نمودند که هر عددی را شماره گیری کنید بدون هیچگونه شماره گیری فورا تماس را قطع کنید چون با روشی خاص شرکتی جعلی از این طریق به سیم کارت شما دسترسی خواهد یافت و از طریق خط شما و با هزینه شما تماسهای تلفنی برقرار خواهد کرد.

تمامی کاربران تلفن همراه توجه داشته باشند که در صورتیکه با شما تماسی برقرار شد و در نمایشگر گوشی شما این پیغام ظاهر شد (XALAN) از پاسخ دادن به آن خودداری نمایید و تماس را به سرعت قطع کنید. در صورت جواب دادن به تماس گوشی شما ویروسی خواهد شد این ویروس اطلاعات IMEI و IMSI را از روی گوشی و سیم کارت شما پاک خواهد کرد که این امر باعث قطع ارتباط شما با شبکه تلفن خواهد شد و شما مجبور خواهید شد گوشی دیگری خریداری نمایید.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

یک تجربه از سرقت موبایلگروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

در کشور ما با توجه به هوش سرشار بعضی ها (متاسفانه بیشتر در جهت منفی!) ایجاد سبک های متفاوتی از سرقت و سوء استفاده های متنوع از وسایل مسروقه توسط سارقین قابل پیش بینی هست. خواندن چند سطر زیر از خلاصه شرح ماوقع یک سرقت و نکات کوتاه تیترواری که حاصل تجربه قشر پلیس و یکی دو روز تردد در اداره آگاهی، دادسرا و کلانتری هست خدمت شما ارایه میشود.مسلما نکات جالبی دستگیرتون خواهد شد!

غروب روز جمعه حوالی دانشگاه تهران دو موتور سوار(راکب ترک موتورسیکلت) در کسری از ثانیه تلفن همراهم رو که کمتر از یکماه قبل به مبلغ 400.000 تومان در اوضاع دانشجویی خریده بودم از دستم قاپیدند (به عبارتی صحیح تر دزدیدند!) به سرعت دنبالشون دویدم و حتی از یک موتور سوار گذری کمک گرفتم ولی خب همانطور که قابل حدس بود دستم بهشون نرسید! با شماره خودم باهاشون تماس گرفتم جالب بود که با خیال راحت صحبت هم می کردند و برای پس دادن گوشی مبلغ بالایی پول طلب می کردند. بلافاصله به کلانتری محل اطلاع دادم و اونها واقعه رو صورتجلسه کردند. با توجه به اینکه روز جمعه سرقت انجام شده بود عملا امکان قطع سیم کارت بسیار مشکل بود. اولین مشتریِ صبح روز بعدِ اداره مخابرات من بودم که اقدام به ابطال سیم کارت قبلی و دریافت سیم کارت جدید با همان شماره کردم. بعد از اون بند کفشم رو محکم بستم و یک روز کامل از این دادسرا به اون دادسرا و از این کلانتری به اون کلانتری واسه پیگیری رد یابی تلفن همراهم اقدام کردم... اما بشنوید از اقدامات حضرات دزد که از لحظه سرقت(6 غروب) تا 8 صبح فردا که سیم کارت باطل شد به مدت 14 ساعت وقت برای سوء استفاده از سیم کارت داشتند:


از شماره ام به تمام افرادی که در تلفن همراهم اسمشون ثبت شده بود پیام کوتاهی با این عنوان ارسال کردند: در موقعیت خطرناکی قرار دارم و نمی تونم صحبت کنم لطفا هر چه سریعتر تا آنجا که امکان داره برای من شارژ ایرانسل بخرید و اس ام اس کنید!

به صورت راندوم با چند نفر تماس گرفته، قرار ملاقات گذاشته و درخواست وجه نقد با مبالغ بالا از طرف من کردند! اما این پایان ماجرا نبود!

با تلفن همراه سرقت شده و سیم کارتم، به نام من با پلیس 110 تماس گرفته و دردسر ساز شدند !!!

سرتون رو بدرد نیارم ولی با عنایت به خلاصه ای از شرح ماوقع توجه تان را به نکات مهم زیر و توصیه های مهم پلیس در اینمورد جلب می کنم:

1. سرقت کیف و موبایل شغلیست بسیار پر درآمد که روز به روز بر تعداد شاغلین به این شغل شریف افزوده می شه! کافیست سری به کلانتری محلتان بزنید و ببینید تعداد پرونده های شکایاتی که روزانه در این مقوله به کلانتری ارسال میشه چقدر هست.

2.
سرقت واقعاَ در کسری از ثانیه اتفاق می افته (هیچ کس هم مستثنی نیست) در خیابان همیشه حس کنید که ممکن است سارقی در صدد ربودن کیف یا موبایلتان باشه.

3.
روزهای تعطیل، روزهای اضافه کاری حضرات دزد می باشد(سارقین میدانند که ابطال سیم کارت در روزهای تعطیل به سختی امکانپذیر است لذا فرصت بیشتری برای تماس با لیست شماره های ذخیره شده ی شما دارند)

4.
اشتباهم را تکرار نکنید! به تنهایی سارقین را تعقیب نکنید. به گفته یکی از افسران پلیس شاید یک سارق با سلاح سرد از شما پذیرایی نکنه ولی مطمئن باشید هرگز با عذر خواهی وسیله مسروقه را به شما پس نخواهد داد! علاوه بر این معمولا موتور سوار دوم همدستی هم برای حمایت از سارقین با فاصله مراقب اوضاع هست تا در صورت لزوم به اونها کمک کنه.

5.
بدون اطلاع پلیس برای معامله با سارقین جهت پس گرفتن وسیله مسروقه در قبال پول به هیچ وجه اقدام نکنید.

6.
سریعاَ برای تشکیل پرونده و شکایت اقدام کنید به دو علت: شخصا در همان یک روزی که در اداره آگاهی تردد داشتم شاهد سه مورد دستگیری سارقین و پس گرفتن کیف و موبایل مال باخته ها بودم. دوم اینکه فراموش نکنید سارقین ممکنه به پلیس 110 از طرف شما تماس گرفته باشند و برای شما دردسر ایجاد کرده باشند.

7.
برای پیگیری ردیابی تلفن همراه از طریق اداره آگاهی کفش مناسبی بپوشید چرا که یکی دو روز پیگیری مستمر لازم است! البته این پروسه بیشتر از 10000 تومان برای شما هزینه در بر نخواهد داشت.

8.
حتماَ پرینت مکالمات را از مخابرات بگیرید. وقت زیادی از شما نمی گیره ولی تماسها و پیام کوتاه های سارقین را مشخص خواهد کرد.

9.
جعبه تلفن همراهتان را هرگز دور نیاندازید. شماره سریال گوشیتان بر روی جعبه حک شده است. ارایه این شماره به اداره آگاهی روند ردیابی موبایل را بسیار تسهیل خواهد کرد.

10.
همین الان شماره سریال تلفن همراهتان را در سایت همراه اول ثبت کنید اینکار روند ردیابی موبایلتان را برای مخابرات تسهیل خواهد کرد.

11.
همیشه یک کپی از فون بوک خود داشته باشید. اگر گوشی شما سرقت شد می توانید تا زمانی که سیم کارتتان را ابطال می کنید با دوستتانتان تماس گرفته و سرقت را اطلاع دهید تا سارقین نتوانند سوء استفاده های بیشتری از طریق سیم کارتتان انجام دهند. حداقل مزیت اینکار حفظ شماره های دوستانتان است که شاید دسترسی مجدد به شماره های آنها برای شما مشکل باشه.

12.
هرگز عکس یا فیلم خانوادگی در موبایلتان ذخیره نداشته باشید. از این طریق سارقین می توانند از شما اخاذی کنند. هر نوع عکس خانوادگی یا پیام های کوتاه مهم را در جایی دیگر ذخیره کرده و از حافظه تلفن همراهتان پاک کنید.

13.
نامهای دوستانتان را به طور کامل در تلفن همراهتان ذخیره نکنید. یعنی تا آنجا که امکان داره نام و نام خانوادگی به طور کامل نوشته نشه مثلا با نام مستعار ذخیره کنید. این کار سارقین را در جهت ایجاد ارتباط از طرف سیم کارت شما با دوستانتان و فریب آنها جهت دریافت وجه نقد یا کد شارژ ایرانسل دچار مشکل خواهد کرد.

14.
همین الان برای تلفن همراهتان پسورد ایجاد کنید. از آیکون سکوریتی اینکار به راحتی قابل انجام است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد