فرصت استثنایی کسب و کار اینترنتی href="http://richgoptr.com/pages/index.php?refid=behnoosh">richgoptr.com fmptr.comgenuineptr.compaypermails.comroyalptr.com
کد نمایش آب و هوا کد نمایش آب و هوا

مترجم سایت

مترجم سایت

چند خوردنی مفید برای مقابله با چاقی - جوانان
X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

چند خوردنی مفید برای مقابله با چاقی

جمعه 30 اردیبهشت‌ماه سال 1390

چند خوردنی مفید برای مقابله با چاقی
چند خوردنی مفید برای مقابله با چاقی
پیاز، چای سبز و برگ زیتون برای مقابله با چاقی مفید هستند.

پیاز، چای سبز و برگ زیتون برای مقابله با چاقی مفید هستند.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، یک پروفسور زیست پزشکی در مطالعات خود دریافته است که انواع پیازهای خوراکی، چای سبز و عصاره برگ زیتون می توانند با چاقی و بیماریهای ناشی از آن مانند بیماری قلبی، دیابت و کبد چرب مقابله کنند. این خوردنی ها حتی در صورتی که فرد یک رژیم غذایی پرچرب و پر از کربوهیدرات را داشته باشد، باز هم تاثیرگذار و مفید هستند.

به گزارش شبکه خبری ای بی سی، پروفسور لیندسی براون، استاد دانشگا کوئینزلند جنوبی در بررسی های خود طیفی از خوراکی ها را روی موشهای آزمایشگاهی آزمایش کرده است که این موشها رژیم غذایی ناسالم و مملو از قند و چربی داشتند.

روزنامه دیلی تلگراف نیز در گزارشی در این باره آورده است: پروفسور براون متوجه شد غذاهای خاصی وجود دارند که به جلوگیری از رشد سلولهای ملتهب در ناحی شکم موشها، کمک می کنند.

وی دریافت: سولهای چربی در موشهایی که پیاز، چای سبز، عصاره برگ زیتون و هویج ارغوانی مصرف می کنند، کاهش پیدا می کند و در پایان مطالعه این موشها وزن قابل توجهی را از دست دادند.

وی نتیجه گرفت حتی وقتی موشها رژیم غذایی مناسبی هم نداشته باشند، این ترکیبات و خوردنی ها می توانند در جلوگیری از چاق شدن آنها موثر باشند.

به گزارش ایسنا، پروفسور براون همچنین متوجه شد که در این موشها عملکرد قلب و کبد تا حد زیادی بهبود پیدا می کند.

وی تاکید کرد: مهمترین نتیجه از این مطالعه این است که مردم برای حفظ وزن و تناسب اندام مناسب به جای کمتر خوردن باید صحیح خوردن را انتخاب کنند.

پیاز و عصاره برگ زیتون حاوی نوعی فلاوونوئید موسوم به «روتین» هستند که در سیب و چای نیز یافت می شود.

این فلاوونوئید از تغییرات متابولیکی ناشی از مصرف غذاهای ناسالم و پرچرب و شیرین جلوگیری کرده و یا عوارض این تغییرات نامطلوب را برطرف می سازد.

این مطالعه در مجله «تغذیه و بیوتکنولوژی دارویی» منتشر شده است.