طرز تهیه پیراشکی با گوشت و قارچ


مواد لازم برای تهیه خمیر:
  • کره:   100 گرم  
  • آرد: به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبد.  
  • ماست: نصف لیوان(125 میلی‌لیتر)  
  • شیر: نصف لیوان(125 میلی‌لیتر)  
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری  
  • تخم‌مرغ : یک عدد
مواد لازم برای داخل پیراشکی:
  • گوشت چرخ‌کرده: 350گرم  
  • پیاز متوسط: یک عدد  
  • فلفل دلمه‌ای متوسط: یک عدد  
  • سیر: 2 حبه   قارچ: 400 گرم  
  • زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری  
  • سس گوجه‌فرنگی: 3 قاشق غذاخوری  
  • روغن زیتون، کنجد و سیاه‌دانه: به میزان لازم  
  • زرده‌تخم‌مرغ:‌ یک عدد برای روی پیراشکی‌ها



روش تهیه:

ابتدا سیر، پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را ریز خرد کرده با مقداری روغن زیتون تفت می‌دهیم، گوشت چرخ‌کرده و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم و خوب با مواد سرخ می‌کنیم وقتی گوشت سرخ شد قارچ ریز خرد شده و سس گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و تا جایی که آب قارچ کشیده شود و بپزد مواد را تفت می‌دهیم.  برای تهیه خمیر ابتدا کره را ذوب کرده، شیر و ماست و نمک و کره ذوب شده را با هم مخلوط می‌کنیم، تخم‌مرغ را نیز به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم تا مایه یکدست شود آن‌قدر به مواد آرد اضافه می‌کنیم تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را به شکل دایره‌ای بزرگ پهن کرده،‌ دایره را به 6 قسمت تقسیم می‌کنیم به شکلی که 6 مثلث حاصل شود ،یک قاشق پر از مواد را در قسمت پایینی مثلث می‌گذاریم و خمیر را به دور خودش می‌پیچیم تا به نوک تیز آن برسیم. دوباره از یک طرف لوله حاصل را به دور خود پیچیده و داخل سینی فر می‌گذاریم. روی مواد را به زرده تخم‌مرغ آغشته کرده و کنجد و سیاه‌دانه می‌پاشیم. پیراشکی‌ها را به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد