مواد لازم برای تهیه خمیر:- آرد: به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبد.
- ماست: نصف لیوان(125 میلیلیتر)
- شیر: نصف لیوان(125 میلیلیتر)
مواد لازم برای داخل پیراشکی:- فلفل دلمهای متوسط: یک عدد
- زردچوبه: یک قاشق چایخوری
- سس گوجهفرنگی: 3 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون، کنجد و سیاهدانه: به میزان لازم
- زردهتخممرغ: یک عدد برای روی پیراشکیها
روش تهیه:ابتدا
سیر، پیاز و فلفلدلمهای را ریز خرد کرده با مقداری روغن زیتون تفت
میدهیم، گوشت چرخکرده و زردچوبه را به آن اضافه میکنیم و خوب با مواد
سرخ میکنیم وقتی گوشت سرخ شد قارچ ریز خرد شده و سس گوجهفرنگی را اضافه
کرده و تا جایی که آب قارچ کشیده شود و بپزد مواد را تفت میدهیم. برای
تهیه خمیر ابتدا کره را ذوب کرده، شیر و ماست و نمک و کره ذوب شده را با
هم مخلوط میکنیم، تخممرغ را نیز به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا
مایه یکدست شود آنقدر به مواد آرد اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست
آید. خمیر را به شکل دایرهای بزرگ پهن کرده، دایره را به 6 قسمت تقسیم
میکنیم به شکلی که 6 مثلث حاصل شود ،یک قاشق پر از مواد را در قسمت
پایینی مثلث میگذاریم و خمیر را به دور خودش میپیچیم تا به نوک تیز آن
برسیم. دوباره از یک طرف لوله حاصل را به دور خود پیچیده و داخل سینی فر
میگذاریم. روی مواد را به زرده تخممرغ آغشته کرده و کنجد و سیاهدانه
میپاشیم. پیراشکیها را به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با
دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم میپزیم.